Uw partner in de openbare ruimte

Werken bij

Flexibel en met passie
Proviel is een flexibele organisatie. Wat ons drijft is onze passie voor techniek. Proviel heeft altijd interesse in gelijkgestemden. Ook als er geen vacatures zijn, wordt een open sollicitatie op prijs gesteld en vanzelfsprekend beantwoord. Wij vragen inzet, collegialiteit en -waar nodig- lef. Lef om op te vallen en ‘de beste te zijn’.

Wij hebben ervaren collega’s, maar ook jong afgestudeerden, zowel mannen als vrouwen. Dat betekent ook dat er, zeker door de jongere generatie, meer flexibiliteit van ons als werkgever wordt gevraagd. Een vierdaagse werkweek? Na afronding van een project een time-out? Het kan! Wij willen de beste mensen, op elke plek binnen onze organisatie.

Baan, afstudeerplek of stage
Zoek je een baan, afstudeerplek of stage? Neem dan contact met ons op en wellicht zet je iets in beweging.

Open sollicitatie
Ook een open sollicitatie is altijd welkom. Schrijf een brief met Curriculum Vitae en richt deze per mail aan vacature@proviel.nl of per post aan:

Proviel B.V.
De heer R.M. ter Horst
Mosweg 1
7556 PG  Hengelo

Vacatures

Wij hebben op dit moment de volgende vacature(s):

Assetmanager wegen

Wij zoeken een ervaren assetmanager wegen die vanuit de vestiging in Hengelo of Amersfoort onze klanten bedient. Als assetmanager wegen adviseer je opdrachtgevers dagelijks over het in stand houden van hun wegenareaal.

Adviseur Groen

Ben jij iemand die het leuk vindt mee te denken bij het ontwerp en beheer van de groene buitenruimte, een opleiding Tuin- en Landschapsinrichting (bijna) heeft afgerond en energie krijgt van werken in en met een enthousiast team?

Erkend leerbedrijf

Proviel is een door SBB (Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend leerbedrijf voor de opleidingen: