Uw partner in de openbare ruimte

Assetmanagement

Om het beheer en onderhoud van de (openbare) buitenruimte efficiënt en optimaal te laten verlopen biedt Proviel assetmanagementdiensten aan.

We begeleiden asseteigenaren en beheerders bij opdrachtgevers die met name verantwoordelijk zijn voor riool, wegen en groen. Wij bieden praktische ondersteuning en handige tools om het assetmanagement zo goed mogelijk in te richten. We zorgen voor een gestroomlijnd proces: van beleid tot inspectie, alles in de juiste volgorde en op het juiste moment.

arrow-green

Proviel en assetmanagement

Om het beheer en onderhoud te organiseren maakt Proviel gebruik van processen als iAMPRO en ISO55000. Hiermee richten wij het assetmanagementproces, en dus het beheerproces, optimaal in. Proviel ondersteunt in het analyseren en inrichten van de assetmanagementorganisatie en het assetmanagementsysteem.

De rol van Proviel bij assetmanagement is heel divers. We maken hierbij onderscheid tussen rioleringsbeheer, wegbeheer en groenbeheer. Vanuit de assets weten onze adviseurs feilloos de combinatie te maken met klimaatagenda’s en programmeringen. Onze dataspecialisten hebben veel kennis over en ervaring met verschillende beheersystemen zoals BrutIS/Kikker, Obsurv, GBI en ook CAD- en GIS-systemen. Wat onze rol ook is, we bewegen altijd met de klant mee en pakken het project samen op als partners.

Meer weten?

Voor meer informatie over assetmanagement kunt u verder lezen onder één van bovenstaande koppen of contact opnemen met Sander Slagman.

Sander is te bereiken op telefoonnummer (06) 13 32 88 29 en via s.slagman@proviel.nl.