Neem contact op voor meer informatie: Hengelo (074) 278 06 74 of Amersfoort (033) 820 00 01

Deltaspect, beheer & onderhoud van constructies

Nieuw bureau: Deltaspect, beheer & onderhoud van constructies
Deltaspect is een nieuw bureau met ruime ervaring op het gebied van beheer en onderhoud van constructies. Oprichters van dit samenwerkingsverband zijn Nepocon en Proviel, die Deltaspect naast hun huidige bedrijven hebben opgestart.  Door hun expertise en ervaring op dit onderdeel te bundelen, kunnen zij opdrachtgevers als overheden en aannemers ontzorgen rondom het beheren en onderhouden van civieltechnische en waterbouwkundige constructies.

Waarom Deltaspect?
Civieltechnische en waterbouwkundige constructies vallen na realisatie – over het algemeen – onder de verantwoordelijkheid van overheidsinstanties. Zij dragen vanaf dat moment zorg voor het garanderen van de kwaliteit en levensduur van deze constructies. Het is letterlijk een verantwoordelijkheid van levensbelang, want zonder deugdelijke constructie is de veiligheid van de gebruikers in het geding. Deltaspect neemt deze zorg graag over. Door de bundeling van technische kennis, inspecties en beheer & onderhoud brengen wij de kwaliteit en levensduur van constructies tot in detail in beeld en kunnen opdrachtgevers vertrouwen op een veilig gebruik daarvan. Hoe complex of eenvoudig de opgaaf ook is.

Adviseurs in beheer & onderhoud van constructies
Deltaspect is een deskundige partner voor overheden en aannemers rondom het beheer en onderhoud van constructies. Wij werken transparant, nauwkeurig en zorgen voor een gedegen aanpak. Diensten die wij aanbieden zijn onder meer:

  • Inspecties
  • Beleids- en onderhoudsplannen
  • Constructieve beoordeling van kunstwerken
  • Verwerken gegevens in beheerpakketten
  • Onderhoudsanalyses en contractopnames

Meer informatie over onze diensten is te vinden op: http://www.deltaspect.nl.

Over Proviel
Proviel levert adviseurs en ingenieurs voor de openbare ruimte. Wij zijn een flexibele organisatie, gedreven door de passie voor techniek. Wij zijn inzetbaar in het totale traject van visievorming op de openbare ruimte en de aanbestedingsprocedure tot aan de directievoering en beheer & onderhoud. Dat doen wij onder andere door het leveren van diensten als het opstellen van visie- en planvormingsdocumenten, projectmanagement, ontwerpen en inspecties. Meer informatie: https://www.proviel.nl.

Over Nepocon
Nepocon levert ingenieurs en adviseurs voor civieltechnische en waterbouwkundige constructies. Wij werken voor zowel de overheid als voor de aannemerij. Dat houdt in dat we beide kanten van de markt uitstekend begrijpen. We bieden je één aanspreekpunt gedurende het hele traject, een adviseur waarop je kunt vertrouwen en die ook nog eens de contractvorm snapt. Als specialist zijn we inzetbaar tijdens alle fasen van het project, van initiatiefase tot en met de uitvoering. Daarvoor bieden wij de volgende diensten aan: constructief ontwerpen, virtual design, contractvoorbereiding & projectmanagement en constructieve veiligheid. Meer informatie: http://www.nepocon.nl.

Wij geven de openbare ruimte kwaliteit!