Neem contact op voor meer informatie: Hengelo (074) 278 06 74 of Amersfoort (033) 820 00 01

Uw partner in de openbare ruimte

Beheer openbare ruimte

Assetmanagement

Door een praktische benadering, ervaring en theoretische kennis heeft Proviel zich gedurende de afgelopen decennia ontwikkeld tot een gerenommeerde partner. Onze afdeling Beheer Openbare Ruimte bestaat uit adviseurs, inspecteurs en GIS- specialisten. Zij werken zowel intern als extern samen om de klant deskundig te adviseren en projecten optimaal te begeleiden. Dat is de meerwaarde van Proviel.

Compleet in beheer

Wij gaan echt naar buiten, brengen de situatie in kaart en verwerken de gegevens in de beheersystemen. Vervolgens adviseren we over onderhoudsmaatregelen en –budgetten en  maken onderhoudsbestekken. Ook houden we voor veel klanten het beheersysteem bij door     – op afroep of op regelmatige basis – mutaties te verwerken. Hierdoor blijft de informatie steeds up-to-date en direct beschikbaar.

Eigen gebruikerslicenties

Doordat wij eigen gebruikerslicenties voor beheersystemen hebben aangekocht kan het verwerken en muteren van gegevens niet alleen bij klanten worden uitgevoerd, maar ook (deels) bij ons op kantoor. 

We inventariseren, inspecteren en meten rioleringsstelsels in en verwerken de gegevens in beheersystemen. Ook stellen we onderhoudsadviezen en -plannen op en maken bestekken voor rioolreiniging en -inspectie en voor onderhoud en/of vervanging van mini gemalen en pompputten.

Natuurlijk voeren we de inventarisatie-, inspectie- en meetwerkzaamheden uit met eigen apparatuur en medewerkers. Ook goed om te weten: wij bezitten een camera om zowel de toestand van inspectieputten als rioleringsbuizen in beelden vast te leggen.

Onze gecertificeerde weginspecteurs voeren globale visuele weginspecties en detail- en klein onderhoudsinspecties uit. Onze adviseurs verwerken de gegevens in beheersystemen en maken onderhoudsplanningen, -adviezen en -bestekken.  

De groenspecialisten van Proviel schouwen en inspecteren het groen. Ze verwerken de gegevens in beheersystemen en maken onderhoudsplanningen, -adviezen en -bestekken. 

Proviel is een deskundige partner rondom het beheer en onderhoud van constructies. De diensten die worden geleverd zijn onder meer:

  • Inspecties;
  • Beleids- en onderhoudsplannen;
  • Constructieve beoordelingen van kunstwerken;
  • Verwerken gegevens in beheerpakketten;
  • Onderhoudsanalyses en contractopnames.


Wij geven de openbare ruimte kwaliteit!