Uw partner in de openbare ruimte

Beheer openbare ruimte

Assetmanagement

Door een praktische benadering, ervaring en theoretische kennis heeft Proviel zich gedurende de afgelopen decennia ontwikkeld tot een gerenommeerde partner. Onze afdeling Beheer Openbare Ruimte bestaat uit adviseurs, inspecteurs en GIS- specialisten. Zij werken zowel intern als extern samen om de klant deskundig te adviseren en projecten optimaal te begeleiden. Dat is de meerwaarde van Proviel.

Compleet in beheer

Wij gaan echt naar buiten, brengen de situatie in kaart en verwerken de gegevens in de beheersystemen. Vervolgens adviseren we over onderhoudsmaatregelen en –budgetten en  maken onderhoudsbestekken. Ook houden we voor veel klanten het beheersysteem bij door     – op afroep of op regelmatige basis – mutaties te verwerken. Hierdoor blijft de informatie steeds up-to-date en direct beschikbaar.

Eigen gebruikerslicenties

Doordat wij eigen gebruikerslicenties voor beheersystemen hebben aangekocht kan het verwerken en muteren van gegevens niet alleen bij klanten worden uitgevoerd, maar ook (deels) bij ons op kantoor. 

Buiten inventariseren, inspecteren en meten wij rioleringsstelsels in. Binnen verwerken we de gegevens in de beheersystemen, digitaliseren we analoge informatie en stellen we onderhoudsplanningen en -adviezen op. Daarnaast maken we rioolreiniging- en inspectiebestekken en bestekken voor onderhoud en/of vervanging van minigemalen en pompputten.

Alle inspectie- en meetwerkzaamheden voeren we uit met eigen meetapparatuur en medewerkers. Ook goed om te weten: wij bezitten een camera om zowel de toestand van de inspectieputten als de rioleringsbuizen in beelden vast te leggen.

Met onze drie eigen gecertificeerde weginspecteurs voeren we globale visuele weginspecties en detail- en klein onderhoudsinspecties uit. Onze adviseurs verwerken de gegevens in de beheersystemen en maken onderhoudsplanningen, -adviezen en -bestekken.  

Proviel brengt groen in kaart. Buiten voeren we daarvoor inspecties en schouwen uit. Binnen verwerken we de gegevens in de beheersystemen en maken we onderhoudsplanningen, -adviezen en -bestekken. 

Wij geven de openbare ruimte kwaliteit!

Werken bij Proviel?

Momenteel zijn de volgende vacatures beschikbaar: